Om mig

Välkommen till min blogg!

Här skriver jag om det som händer i och runt mitt liv.

Jag är född på 70-talet, gift och trebarnsmamma, Jag jobbar som specialistsjuksköterska på Barnakuten/Barnmedicinsk akutvårdsavdelning på Universitetssjukhuset, Linköping. Jag har dessutom påbörjat ett forskningsprojekt och hoppas få en doktorsexamen så småningom. 

I oktober 2011 gick jag och tog ett cellprov. Vanlig rutin. Det visade sig vara en livmoderhalscancer/cervixcancer. Detta har präglat en hel del av min inlägg efter detta. I mitt fall verkar sagan få ett lyckligt slut men turerna hit har varit svåra och jobbiga. Och i skrivande stund är jag fortfarande inte helt frikänd – bara nästan 🙂

I juni 2010 blev jag matte till en alldeles underbar Cavalier King Charles Spaniel-tjej som heter Dora. Hon har en egen blogg, kika gärna in där: Dora utforskar. Tyvärr är den inte uppdaterad på länge men det finns många söta bilder från hennes första år.

Under hösten 2010 blev jag nerdragen i scrapträsket. Ett träsk som jag stormtrivs i och som har gett mig nya vänner, både i närheten och långt borta. Då det blev för många inlägg kring mitt scrappande här skaffade jag en scrapblogg. Tyvärr är den inte så uppdaterad som den skulle kunna vara. Scrappandet har även visat sig vara en ”vinterhobby” för min del. Har svårt att sitta inne vackra vår- och sommardagar. De dagarna är jag hellre ute och geocachar. Har även fått den stora äran att bli delskribent på geobloggen.com där jag kommer att berätta en del av mina geocaching-äventyr.

Jag älskar att sjunga, både i kör och som solist. Jag sjunger gärna på dop, bröllop, begravningar och andra tillfällen när så önskas. Har även under våren 2012 anslutit mig till STIM, då jag har börjat skriva en del låttexter  som blivit tonsatta av Fredrik Östergren.

Jag kämpar ständigt för att få ihop logistiken i familjen, d.v.s. få ihop yrkesliv med familjeliv och alla aktiviteter som det ska skjutsas till samt att någon gång däremellan få tid för mig själv. Och vet ni vad? Jag brukar lyckas!

Kommentera gärna mina inlägg – det är mycket roligare att skriva om man får respons!

Ha det så gott och välkommen att få en inblick i mitt liv – ett organiserat kaos 😉


Annonser
%d bloggare gillar detta: